May 162014
 

Skärmavbild 2014-05-16 kl. 09.35.24

Har tagit fram ett material som man kan använda i fall man vill arrangera ett grönt kort i klubben. Tanken är att tränaren i klubben håller i detta. Det finns två varianter en för juniorer KompGreencardJunior och en för vuxna KompGreenCard. Adepten gör övningarna och tränaren håller reda på poängen. Uppnås målet har de klarat nivån och är då redo att gå till nästa nivå. varje kort innehåller 3 nivåer. Detta arbete bygger på Franska bouleförbundets arbete som jag fick ta del av för en tid sedan. Eftersom banor skiljer sig åt är det bra om övningarna anpassas till respektive bana. Är det en lätt bana kan övningarna göras lite svårare, är det en svår bana görs de lättare.

Har även tagit fram en “licens” för grönt kort. Tränaren noterar i licensen om resultatet har uppnåtts. Tanken är att ni själva trycker licensen, skriv ut den på ljusgröntpapper som är lite styvare, typ kopieringspapper Mintgrön A4, 120g. Tränaren håller i administrationen.

Om du har några tankar eller tips på genomförandet skriv det gärna i en kommentar till denna post, så hjälps vi åt.

 Posted by at 7:39 am

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)