Om

Om

Add comments

Tanken med denna webbsida är i första hand att ge de som vill utvecklas i boule en källa för information. Den är också till för den som vill utveckla andra i sin roll som tränare. På sidan kan du hitta bland annat information hur kastet ska utföras, spelövningar och teknikövningar. Sedan är tanken att det ska publiceras poster som har med detta att göra. Du får hitta de saker som passar dig.

Jag som skapat denna sida heter Anders Gerestrand och har spelat boule i drygt 25 år. Hela tiden har jag varit intresserad över hur kastet ska utföras. Det är säkert alla boulespelare. Dock tror jag att jag har tagit det till en nivå till. Bland annat har jag läst flera kurser på universitetsnivån i biomekanik och varit på tränarkurser i Frankrike. Detta har gett mig möjligheten att få hålla tränarkurser på olika nivåer samt delta i olika tränaruppdrag. Allt från nybörjare till landslag.

I mitt yrkesliv är jag universitetslärare. Ämnet som jag undervisar i är medieteknik och är intresserad hur digital teknik kan användas vid lärande.

eller e-post gerestrand snabel-a gmail punkt com

Allt material delas genom Creative commons. Dvs du får använda mtrl på sidorna (dock inte kommersiellt)mot att du uppger var du fått det ifrån. Du får även jobba vidare på det och modifiera det.

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-IckeKommersiell-DelaLika 4.0 Internationell Licens.